Прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи-підприємця: Чуніс Софія Олександрівна надається інформація з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР)

Види діяльності:

47.91 Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет, 47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами

Дата та номер запису про проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця:

17.02.2020, 2 415 000 0000 107401

Місцезнаходження реєстраційної справи:

Управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради

Інформація про здійснення зв'язку з фізичною особою-підприємцем:

https://sofistaff.com.ua/

Система оподаткування:  платник єдиного податку

старається надати достовірну інформацію щодо термінів придатності засобів. Якщо у Вас є запитання чи сумніви просимо звертатися у зручниий для Вас спосіб. 

Як розшифрувати код дати виробництва продукції концерну L'Oreal
У більшості продукції, яка випускається під тими чи іншими брендами концерну L'Oreal, такими як, зокрема, L'Oreal Professionnel, Biotherm, Cacharel, Giorgio Armani, Helena Rubinstein, Redken, Vichy, Kerastase, Lancome, Matrix, YSL, Disel , Viktor & Rolf, Ralph Lauren, La Roche-Posay термін придатності становить три роки з моменту її випуску (це завжди вказується на коробці і завжди можна перевірити).

Дата виробництва зашифрована кодом, буквами і цифрами.

Читати зліва направо.

Перші два знаки (цифри) - код заводу.

Третій знак (буква) - рік виробництва:

R - 2021

S - 2022

T - 2023

U - 2024

W - 2025

 X- 2026 

Четвертий знак (або цифра, або літера) означає місяць виробництва. Місяці з січня по вересень пронумеровані від 1 до 9 відповідно. Жовтню, листопада і грудня відповідають літери латинського алфавіту O, N, D відповідно.

Наприклад: 44U301

44 - Код заводу

T - 2024 рік виробництва

3 - Березень

!!! Просимо при отриманні відправлення перевіряти посилку при виникненні будь яких запитань звертатися за контактами до інтернет магазину. !!!

Приємних Вам покупок та задоволення від користування продукцією)))

Пропонує "Бонусну програму" знижок для своїх клієнтів.

Для цього вам потрібно оформити замовлення, зареєструватися на сайті та радувати себе приємними покупками.

Знижки надаються всім покупцям:

Бонусна програма 

  • Бонуси за кожні 100 грн покупки вам нараховується 5 бонусів; 
  • Бонуси на день народження: для зареєстрованих покупців нараховується 50 бонусів (при реєстрації потрібно вказати день вашого народження);
  • Бонуси за відгук на сайті: ви отримуєте 10 бонусів
  • Бонуси за реєстрацію на сайті: ви отримуєте 20 бонусів

Після нарахування балів ви можете використати їх, як знижку на наступну покупку при покупці будь якого товару з інтернет магазину SofiStaff. 1 бал = 1 грн знижки, максимальна знижка може скласти 7% від суми замовлення.

Бажаємо Вам приємних покупок та максимум задоволення від них )))

пропонує своїм клієнтам варіанти оплати та доставки замовлення:

Оплата замовлення здійснюється:

  • На Рахунок ПриватБанку (після підтвердження замовлення клієнту буде надіслано смс з сумою та реквізитами для оплати). Після оплати просимо повідомити в зручний для вас спосіб.
  • На Рахунок MONOBANK (після підтвердження замовлення клієнту буде надіслано смс з сумою та реквізитами для оплати). Після оплати просимо повідомити в зручний для вас спосіб
  • Післяплата (Оплата при отриманні на  відділенні Укрпошти, Нової пошти, Rozetka -  після отримання та перевірки відправлення. ПОКУПЕЦЬ сплачує за доставку. Комісія за переказ Новою поштою - 20 грн + 2% від суми замовлення, Укрпоштою 10 грн + 2% від суми замовлення, Rozetka - 15 грн +1,5% від суми замовлення)
  • Готівкою - при отриманні замовлення у точці Самовивозу


Доставка замовлення здійснюється:

Самовивіз - м. Львів, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 20, 2 поверх, каб. №5

  • УкрПошта Експрес https://ukrposhta.ua/ доставка здійснюється до 5 робочих дня (залежно від регіону).  Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення - 10 грн +2% від суми замовлення.
  • Нова Пошта https://novaposhta.ua/ доставка здійснюється на протязі 1-2 днів (в залежності від регіону). Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення. 20 грн +2% від суми замовлення.
  • Нова Пошта Поштомат https://novaposhta.ua/ доставка здійснюється на протязі 1-2 днів (в залежності від регіону). Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення. 20 грн + 2% від суми замовлення. 
  • Rozetka (точка видачі)доставка здійснюється на протязі 3-5 днів (в залежності від регіону) Доставку Накладного платежу оплачує покупець після отримання та перевірки відправлення 15 грн + 1.5 % від суми замовлення. Безкоштовна доставка від суми замовлення 400 грн.

!!! Просимо при отриманні відправлення перевіряти посилку, при виникненні будь яких запитань звертатися за контактами до інтернет магазину !!!

Приємних Вам покупок та задоволення від користування продукцією)))